Rynkereduktion

Hudforyngelse

Skinboost

 

Bevar din hud ungdommelig

Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL (finere rynker) og Laser (dybere rynker).

Effektiv behandling af Hanne

Hun har som behandler mange års erfaring med Laser og IPL, idet hun hat behandlet siden 2001 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde rynkereduktion. Hanne har nogle af markedets mest effektive  IPL/lasermaskiner til hudbehandling. I USA er Ellipse kåret, som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, som findes på markedet. Hanne kommer som konsulent/behandler. Derfor er hun ikke at træffe dagligt. Ring 98 41 02 33 og hør nærmere.

 

Ellipse

Til hudforyngelse og behandling af solskadet hud er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. P.g.a. solens stråler og fordi collagen produktionen i hud nedsættes ældes huden naturligt, mere eller mindre, med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.

GRATIS forundersøgelse og fast pris

 

Hos Hanne er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS forundersøgelse, som er påkrævet inden opstart af behandling. Her vejledes du om priser og antal forventede laser-behandlinger.

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen,  samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Se mere information under "Laser & IPL" - "Information" i menuen

Med Hanne, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

rynker

rynker

rynker

 

 

 

main logo

v. Lægeexamineret

Kosmetolog & Hudterapeut

Janni Westmark

 

Søndergade 108

9900 Frederikshavn

Tlf : 98 41 02 33

cvr : 21386235

 

images

 

Åbningstider

 

Mandag :

Lukket

Tirsdag :

09.00 - 17-00

Onsdag :

11.00 - 17.00

Torsdag :

09.00 - 17.00

Fredag :

09.00 - 17.00

Lørdag :

Efter Aftale