Karsprængninger

Karsprængninger

 

Generet af karsprængninger?

Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem, med professionel laser-teknik, på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger, derved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Effektiv behandling af Hanne

Hun har som behandler mange års erfaring med Laser og IPL, idet hun har behandlet siden 2001 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde fjernelse af karsprængninger. Hun kommer som konsulent/behandler på Janni´s Hudpleje. Derfor er hun ikke at træffe dagligt. Ring 98 41 02 33 og hør nærmere.

GRATIS forundersøgelse og fast pris

Hos Hanne er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS forundersøgelse, som er påkrævet inden opstart af behandling. Her vejledes du om priser og antal forventede laser-behandlinger.


Til din behandling bruger vi Ellipse IPL/Laser maskiner, som kan fjerne karsprængninger:

Din mulighed for effektiv, professionel og direkte vej til flotte ben igen, fjerne eller reducere røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.

 

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen,  samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Se mere information under "Laser & IPL" - "Information" i menuen

Med Hanne, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

karsprængninger

karsprængninger

karsprængninger

karsprængninger
 

 

 

main logo

v. Lægeexamineret

Kosmetolog & Hudterapeut

Janni Westmark

 

Søndergade 108

9900 Frederikshavn

Tlf : 98 41 02 33

cvr : 21386235

 

images

 

Åbningstider

 

Mandag :

Lukket

Tirsdag :

09.00 - 17-00

Onsdag :

11.00 - 17.00

Torsdag :

09.00 - 17.00

Fredag :

09.00 - 17.00

Lørdag :

Efter Aftale