Phformula Information

PH formula logo 1000x288

Kontrolleret skin resurfacing med pHformula

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning / genoprettelse af hudens øverste lag, som er epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret "leveringssystem", der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

 

pHformula arbejder især med disse problematikker :

A.G.E.

- Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").

 

M.E.L.A.

- Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller "kemi".

 

A.C.

- Acne, uren hud, fedtet hud, "åbne" og grove porer og overfladiske ar.

 

C.R.

- kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

 

pHformula controlled skin resurfacing

Er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / skin resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat. Det er ikke muligt at købe pHformula hjemmeplejeprodukter uden først at have været til en behandling hos en pHformula certificeret behandler, derfor sælges produkterne ikke her på hjemmesiden.

Phformula anbefales af Aros privathospital :
Aros logo

 

Bagom pHformulafernando

Erfaring, komineret med grundig videnskabelig forskning

Hjernen bag pHformula, det første pharma-cosmeceutical skin resurfacing system, er Fernando Bouffard (ph.d.).

Inden for de sidste 20 år har Fernando, succesfuldt udviklet forskellige serier af medicinske skønhedsprodukter. Disse bruges i dag i over 40 lande og giver ham en fremtrædende plads, når det gælder erfaring og udvikling, af de mest avancerede skin resurfacing produkter. pHformula laboratoriet blev grundlagt, i den sidste del af det nittende århundrede og drives fortsat, af fjerde generation af en farmaceut familie. De har specialiseret sig i dermatologi, baseret på videnskabelig forskning og dermatologisk innovation. pHformula´s laboratorier har base i Barcelona, Spanien. De har årtiers erfaring og er kendt for, deres videnskabelige know-how og for kvalitetsprodukter, både i den æstetiske og medicinske verden samt inden for cosmeceuticalsområdet. Fernando Bouffard er uddannet farmaceut, ved universitetet i Barcelona, Spanien. Herefter tog han magistereksamen og fik en doktorgrad i Galenisk farmasi samt farmaceutisk teknologi. På universitetet i Barcelona blev han, ansvarlig for det første pilotprojekt for semi-faste stoffer, som mange studerende i dag, har stor nytte af, i udvikling af nye avancerede formler. I de følgende år fik Fernando, omfattende erfaring inden for forskning, udvikling og fremstilling af kemiske peelinger, intradermale opløsninger, nutriceutical og avancerede æstetiske formler i Europa og Sydamerika. Personer, der har haft indflydelse på Fernandos erfaring og, som har påvirket hans succesfulde og international karriere inden for æstetisk medicin, er blandt andet Jose Luis Cisneros, M.D., og Ramon Singla, M.D., der er dermatologer fra Spainen samt Victor Garcia, M.D., en æstetisk kirurg fra Venezuela. Fernando har engageret sig, i studier af leverancesystemer og har gjort unikke opdagelser, som i dag har en grundlæggende betydning, for nye udviklinger rundt om i verden. Laboratoriet, som er ansvarlig for nye innovative udviklinger, er et familie laboratorium, grundlagt i slutningen af 1800-tallet af farmaceut Don Antonio Fita Trias (ph.d.), Fernandos oldefar. I dag har de, mange årtiers erfaring, specialiseret i klinisk og kosmetisk dermatologi samt konsulentvirksomhed, med forskning og udvikling af mere end 10 velkendte ingredienser, der bruges i æstetisk medicin. Fernando har afholdt, mere end 100 foredrag ved æstetiske medicinske seminarer og har grundlagt, det første internationale Skin Academy i Barcelona, hvor han underviser i hudens historie, biokemi, kosmetisk kemi og æstetisk medicin, sammen med andre internationale eksperter i dermatologi, plastikkirurgi, æstetisk medicin og hudpleje.

main logo

v. Lægeexamineret

Kosmetolog & Hudterapeut

Janni Westmark

 

Søndergade 108

9900 Frederikshavn

Tlf : 98 41 02 33

cvr : 21386235

 

images

 

Cookies

Åbningstider

 

Mandag :

Lukket

Tirsdag :

09.00 - 17-00

Onsdag :

11.00 - 17.00

Torsdag :

09.00 - 17.00

Fredag :

09.00 - 17.00

Lørdag :

Efter Aftale